Моят
детски свят

При обзавеждането на детска стая трябва да се вземат под внимание навиците на детето и това, което то обича да прави през свободното си време. Но когато стаята трябва да се дели от двама, а всеки има своя собствена индивидуалност, тогава трябва да се обърне допълнително внимание на дизайна, функционалността и разпределението, за да се постигне индивидуално пространство за всяко от децата и то да отговаря на неговите предпочитания. Това не винаги е свързано с голяма инвестиция. Вероятно като малък всеки от вас е искал да има собствено място, детско царство, където да играе и мечтае на воля. Детската стая би могла да е това място, а ние като родители правим най-доброто децата ни да могат да живеят щастливо.

При обзавеждане на детска стая за две или повече деца се препоръчват леглата тип „сандвич“, ъглови легла или две отделни едно от друго легла или двуетажни легла. При двуетажните легла, за качването на „втория“ етаж се използва стълба или стъпала, които в повечето случай имат роля и на шкафове. Ще ви предложим и богато разнообразие от детски дръжки, които да внесат допълнителен акцент към обзавеждането на малчуганите.

Изработка на мебели за детски стаи по поръчка

Пространство и
функционалност

Препоръчително е да се избягват мебелите с остри ъгли, метални или стъклени детайли особено, когато децата са на възраст между 1 и 6 годинки. За предпочитане тогава са мебелите със заоблени форми. Според китайското учение фън шуй, най -спокоен е съня, когато леглото на детето гледа към вратата. Не се препоръчва леглото да е до или под прозорец.
Основните мебели, които трябва да присъстват в една детска стая са легло, скрин, гардероб, бюро и секция. Тъй като игрите са на дневен ред не е желателно да претрупваме стаята с мебели, но трябва да изберем свежи цветове и интересни закачливи форми, които да създадат един индивидуален стил и свят в детската стая.
Ние сме готови да ви помогнем при избора, създаването на проект и неговата реализация !