Избор на
подходяща секция за хола

Да изберете подходящата секция за дневната е сложна задача, с която се сблъскат не само новодомци, но и тези от нас, които са решили да освежат стаята с нова мебел. Често дневната е най-голямата стая от жилището, мястото където се събират всички и място за почивка.
При създаване на холна секция по проект, ние ще разработим различни дизайни в зависимост това какъв стил харесвате. Функционалността е нещо, с което ще помогнем, защото освен мястото за телевизора, секцията трябва да събира и други вещи като в същото време да запази модерната визия.

sekciya-dnevna-lilavo
изработка на мебели за всекидневни стаи

Холни секции с индивидуален дизайн

На секцията не стои само телевизора, системата за домашно кино или аудио система. Секцията е и място, на което хората обичат да поставят фоторамки, книги и много интериорни аксесоари, които да красят дома. В секцията събираме много вещи, но ако искаме да запазим уюта, комфорта и атмосферата в дома ни и той да изглежда подреден и модерен, трябва да помислим и за разположението, формата и цветовете на модулите от които ще бъде изработена. Готовите мебели за дневната стая не винаги ни удовлетворяват като размери, разпределение и цветове. При тях избора е донякъде ограничен и за това най-добрия вариант е изработката на секция по поръчка. Секцията с необичайна форма придава на интериора индивидуален стил и чар.
Изработвайки такава мебел, ние от Орхидея мебел се стараем да съчетаем практичност, удобство и стил, като създадем експлозивен модел, в който да се използват най-надеждните материали. Важни са цветовете и тяхната комбинация. Съчетанието на дървесни декори с изчистени цветове си остава класика. Гланцираните повърхности са модерни и стилни, както и комбинацията им с хромирани дръжки, стъкло и осветление. Вграденото осветление при секциите има не само практична функция по-лесно да намирате вашите вещи, но и естетична. За тази цел в секцията могат да се монтират светодиоди с различен цвят на осветеност, които ще й придадат ефектен външен вид.