Вашата визитна картичка

Малкото антре не е нещо необичайно за българските жилища. То е визитната картичка на дома ни, тъй като той създава и първото впечатление на гостите. За нас обитателите антрето се явява като психологичната граница между уличната суета и домашния уют.

Малки помещения без прозорци

Антрето почти винаги е малко помещение без прозорци и може да създаде мрачна и подтискаща обстановка, а не това искаме, когато се приберем вкъщи. Това може да се избегне с подходящ избор на цветове.

Свежи
цветове и гами

Хубаво е да използваме весели светли и свежи тонове за да „отворим“ това малко малко в повечето случаи помещение. Подходящи за малкото антре са също светлосиньото и нюансите на зеленото. Белият цвят може да разшири оптически стаята, но не е особено препоръчителен за малкото антре, защото се поддържа трудно и трябва много да се пази от кални отпечатъци. Огледалото е добър избор за антрето, защото не само е удобно да го имаме, но и създава илюзия за простор.

антре в свежи цветове

Закачалки и гардероб за дрехи

Хубаво е да има открити закачалки, но и гардероб в който дрехите остават скрити. При тези тесни помещения е трудно да си позволим да поставим гардероб със стандартна дълбочина от около 600мм, затова може да се направи по плитък и да се вгради изтеглящ лост за дрехите, което също е много удобно и практично. Добре е да има достатъчно пространство за обувките и най добрия вариант е тесен и висок шкаф с вграден механизъм за един или два реда обувки.

Шкафове за обувки

Ако сте от хората, които имат много обувки, то със сигурност малките традиционни шкафчета, които масово се продават няма да ви свършат работа. Има много варианти как да съхранявате обувките в антрето си – удобни и модерни. Можем да проектираме и произведем шкаф за обувки, който винаги да е подреден и удобен според това колко и какви обувки имате.