Пространство и
функционалности

Всички знаем, че спалнята е стаята в дома ни, която най много разхвърляме и после трябва да подреждаме. Често ли изпадате в ситуация да не намирате място за всичките Ви дрехи ? Това не трябва да продължава и решението на този проблем е лесно – правилно разпределение на гардероба. Това е всичко, което ни трябва, за да има хармония в спалнята ни. Но да не забравяме и дизайна!

изработка и монтаж на гардероби
малки гардероби

За моментите,
когато няма място!

Повечето от нас споделят един гардероб със своите половинки. Не е нужно да ви се налага да правите компромис след компромис, ако споделяте гардероба с партньора си. Разпределете го правилно, обособете си кътче и се възползвайте максимално от наличното пространство с помощта на практични вътрешни аксесоари.

Основното предимство на модерните гардероби е, че са с дизайн и системи за вграждане, които дават възможност да се оползотвори всичко пространство, да се създаде най-удобната конфигурация включително да се усвоят недостъпните за конвенционалните гардероби ъгли и ниши.

Ние ще Ви предложим правилното решение

Гардероби с
плъзгащи врати по поръчка

Този тип отваряне със система за плъзгащи врати остава най-предпочитания вариант за гардероба в спалнята, коридора или детската стая. При отваряне просто едната врата застава пред другата и не заема никакво място, защото не излиза напред. Подходящо решение както за малки и тесни помещения поради факта, че пести пространство, така и за места, където мястото не е проблем, но просто търсите модерна визия и тип отваряне, който ще издържа на продължителна експлоатация във времето.
Ще ви помогнем да изберете удобно и практично вътрешно разпределение на гардероба, ще ви посъветване за модерно вътрешно или външно осветление както ще ви обясним за всички модели механизми за плъзгащи врати, които предлагаме.

Стандартни
гардероби по поръчка 

Вие избирате размера и броя на вратите. За по голямо удобство и пестене на пространство може да добавите и удобни чекмеджета. Някои клиенти предпочитат да имат надстройка в горната част. Вътрешното разпределение се прави според вашите нужди и изисквания, а нашите проектанти ще ви дадат най-добрия съвет както за вътрешната, така и за външната визия на гардероба. Изработваме гардероби с две или три врати, четирикрилни и шесткрилни гардероби с вградени чекмеджета, надстройки и огледала на вратите – цветовете са по избор на клиента. Предлагаме здрави панти с регулиране във височина и дълбочина без или със плавно затваряне.

Гардеробна стая по индивидуален проект

За тези от вас, които имат много пространство в дома си предлагаме най-големия лукс в отношение съхраняване на дрехите а именно гардеробна стая. Този тип обзавеждане предлага най-голяма възможност за разпределение на дрехите и обувките Ви. Предлагаме проектиране, визуализиране, производство и монтаж изцяло по индивидуален проект на вашата мечтана гардеробна. Освен това ще получите и ценни съвети за разределението съобразени с размерите и височината на стаята. Светлината в такова помещение е от особено значение и ние ще ви предложим варианти за вътрешно и външно LED осветление за максимален комфорт. Голямо огледало е задължително да присъства в стаята, а ако имате достатъчно място може да добавите и удобно кресло. Гардеробната стая е мечта на всяка дама, а ние от Орхидея мебел сме готови да е осъществим.

В Орхидея мебел проектираме, произвеждаме и монтираме гардероби изцяло по индивидуален проект. Разнообразието е огромно както при дизайна, така и при вътрешното разделение. Предлагаме стандартни гардероби с отваряеми врати, със и без надстройки, гардероби с плъзгащи се врати ( с различни механизми като плавно прибиране и др.), гардероби в ниши и скосени пространства и такива с малка и нестандартна дълбочина, със огледала и принт стъкла, с дървесни, матирани и гланцирани повърхности. Голямото разнообразие на механизми, които може да предложим гарантират качествения монтаж и експлоатация.

Предлагаме разнообразие от аксесоари, с които гардероба ще бъде по-подреден и удобен за използване – изтеглящи се закачалки за панталони, вратовръзки и колани, вътрешно осветление при отваряне на вратите, сгъваема дъска за гладене също може да се вгради в гардероба, поставка за чехли и обувки и др. Вграждането на вътрешни чекмеджета е много добър вариант особено, ако нямате място за скрин. Те могат да бъдат с високи страници и дълбочина както и с механизъм за пълно изтегляне, за да се обслужват по добре и всички тези екстри ще увеличат обема на чекмеджето.